Logo

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικαστικών υπαλλήλων



 
 

dikastikoi_ypalliloiΠαναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών) οι δικαστικοί υπάλληλοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μισθολόγιο, τη μείωση μισθών και συντάξεων κ.λπ.

Παράλληλα, οι υπάλληλοι των δικαστηρίων συνεχίζουν τις καθημερινές στάσεις εργασίας από τις 12 μ.μ. έως το τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.) μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011.

Κατά τη σημερινή παναττική συγκέντρωση προβλήθηκε η ταινία "Χρεοκρατία-Debtocracy" των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδου και ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των εκπροσώπων των φορέων που μετείχαν στην προβολή.

Για μία ακόμη φορά διατυπώθηκε η αντίθεση των εργαζομένων "στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση για το μισθολόγιο και την προσπάθεια εξαθλίωσης εργαζομένων και συνταξιούχων", όπως αναφέρει η ΟΔΥΕ.

Εξάλλου, αύριο οι δικαστικοί υπάλληλοι κατόπιν απόφασης της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), θα συμμετάσχουν μαζί με την ΑΔΕΔΥ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις