Logo

Μαφιόζικο φιλί αλά γαλλικά!



 
 

mafiafili_9-6-2011Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί έξω από την αστυνομική διεύθυνσης της Νάπολης, βλέποντας δύο μαφιόζους – ο ένας κρατούμενος – να φιλιούνται φιλιούνται με πάθος στο στόμα. (Δείτε τα βίντεο)

Η χειρονομία δεν συνδέεται, βέβαια, με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των δύο μελών της μαφίας. Πρόκειται, όπως εξηγούν οι ειδικοί περί την Καμόρα, για τον νέο συμβολικό χαιρετισμό των μελών της ναπολιτάνικης μαφίας, που φαίνεται ότι ...εκσυγχρονίζει το τελετουργικό της.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε για πρώτη φορά το νέο μαφιόζικο φιλί, κατά τη χθεσινή μεταγωγή δύο νεαρών, του Κάρμινε Αμάτο και του Ντανιέλε Ντ' Ανιέζε, 30 και 27 ετών αντίστοιχα, από το αστυνομικό τμήμα στις φυλακές.

Οι νεαροί κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Καθώς ο Ντ' Ανιέζε προχωρούσε συνοδεία των αστυνομικών προς το περιπολικό, ένας από τους νεαρούς – μέλος προφανώς και ο ίδιος της Καμόρα – που είχαν συγκεντρωθεί για να εμψυχώσουν τους συλληφθέντες, τον πλησίασε τον Ντανιέλε Ντ' Ανιέζε και τον φίλησε στο στόμα.

“Αυτή είναι η πιο ισχυρή, δυνατή απόδειξη, ότι ο συλληφθείς συνεχίζει να ανήκει στην μαφιόζικη οικογένεια. Προσφέρεται ως αδιαμφισβήτητη απόδειξη αλληλεγγύης, πέρα από κάθε φραγμό και διαφορά", λένε οι γνώστες.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις