Logo

Μπράβοι ξυλοκόπησαν τον πρώην διαιτητή Παναγιώτη Βαρούχα !



 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Varouhas_1-12-2010Ξυλοκοπήθηκε άγρια από μπράβους… της μαφίας του ποδοσφαίρου και ο γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας! Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη  και επιχειρείται, από πολλές πλευρές,  να κρατηθεί «επτασφράγιστο μυστικό»…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, γύρω στις 2 το μεσημέρι ο κ. Βαρούχας μετέβη με το αυτοκίνητό του μάρκας Mercedes από το Γαλάτσι όπου διαμένει, στην εταιρεία αλουμινίου που διατηρεί επί της οδού Αχιλλέως 52-54 στον Κολωνό. Εκεί τον περίμεναν τέσσερεις άγνωστοι οι οποίοι οπλοφορούσαν.

Δύο από αυτούς ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους της εταιρείας ενώ οι υπόλοιποι επιτέθηκαν στον πρώην διαιτητή, χτυπώντας τον άσχημα με γροθιές και κλοτσιές σ’ όλο του το σώμα. Αμέσως μετά, οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν από το σημείο, με μηχανές.

Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν στο  directnews.gr  ότι το θύμα μόλις συνήλθε από το σοκ  επικοινώνησε με παράγοντες της  Super League και της ΕΠΟ, οι οποίοι τον παρότρυναν να μη δώσει δημοσιότητα στο θέμα και ούτε να υποβάλει μήνυση! Αυτός ήταν και ο λόγος όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές που δεν πήγε στο νοσοκομείο για περίθαλψη αλλά τον επισκέφτηκε στην εταιρεία ιδιώτης γιατρός προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται ότι επίθεση από ομάδα τραμπούκων  είχε δεχθεί  στις 30 Οκτωβρίου 2010, μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο παρατηρητής της διαιτησίας της αναμέτρησης Κύρος Βασάρας, έξω από το σπίτι του πεθερού του στην περιοχή της Νέας  Σμύρνης. Οι άγνωστοι δράστες τον περίμεναν να επιστρέψει από το γήπεδο κι όταν αυτός βγήκε από το ταξί που τον μετέφερε, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με κλομπ  και γροθιές, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά εγκεφαλική διάσειση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις