Logo

"Δευτεράντζα" τα οπίσθια της Pippa !



 
 

Pippa_10-6-2011jpgΤα πολυδιαφημισμένα οπίσθια της  Pippa Middleton δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον επίσημο διαγωνισμό "ωραιότερος γλουτός 2011". 

Τι κι αν... επιδείχθηκαν σε πριγκηπικό γάμο, τι κι αν είχαν τόσο "σπρώξιμο" από κοτζάμ παλάτι, ίδρωσαν να έρθουν...  δεύτερα και καταϊδρωμένα.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές στην  εφημερίδα  Daily Mail, η 50χρονη παρουσιάστρια Carole Vorderman.

Τις τελευταίες ημέρες ήταν διάχυτες οι φήμες, πως το συγκεκριμένο βραβείο θα απονεμόταν τελικά στην αδερφή της Δούκισσας- καθώς έγινε διάσημη μετά τον πριγκηπικό γάμο και το περίφημο πλέον λευκό φόρεμα του Alexander McQueen.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος των διοργανωτών ανέφερε πως ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα των έξι εβδομάδων για να μπορέσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος των άλλων υποψηφίων.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Carol Vorderman κέρδισε πολλές περισσότερες ψήφους. Εξάλλου, αν ψάξετε στο Google το όνομα της Carol Vorderman, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές σελίδες αφιερωμένες στα… προσόντα της» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις