Logo

Παντρεύτηκε η γυναίκα με τα περισσότερα πίρσινγκς στον κόσμο!



 
 

brdjss_10-6-2011Όταν έχεις ήδη σχεδόν 7.000 δαχτυλίδια επάνω σου, τι κακό μπορεί να κάνει ένα ακόμα; (Δείτε φωτο)

Η Ιλέιν Ντέιβιντσον, η οποία είναι γνωστή ως η γυναίκα με τα περισσότερα πίρσινγκς στον κόσμο, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ντάγκλας Γουότσον, σε μια γαμήλια τελετή χαμηλών τόνων στη Σκοτία.

Η Ιλέιν, 46 ετών, επέλεξε ένα παραδοσιακό λευκό νυφικό και ένα στεφάνι από άνθη για τα μαλλιά της, αλλά κατάφερε να αντισταθμίσει την παραδοσιακή εμφάνιση ζωγραφίζοντας το – ήδη γεμάτο με 192 πίρσινγκς – πρόσωπό της με πράσινο, μπλε και κίτρινο χρώμα.

Σε μια πρόσφατη καταμέτρηση, η εκκεντρική γυναίκα, η οποία ζει και εργάζεται στο Εδιμβούργο, είχε 6.925 πίρσινγκς, συμπεριλαμβανομένων και των 1.500 που βρίσκονται σε «εσωτερικά» σημεία.

Παρά την αντισυμβατική ματιά και τον τρόπο ζωής της γυναίκας του, ο Γουότσον, 60 ετών, δήλωσε μετά τον γάμο: «Η Ιλέιν ήταν πανέμορφη. Οι άνθρωποι βλέπουν τα πίρσινγκς, αλλά εγώ βλέπω την καταπληκτική προσωπικότητα που κρύβεται από κάτω. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον εδώ και πολύ καιρό».

Η Ιλέιν έγινε κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Γκίνες για πρώτη φορά το 2000, όταν είχε μόνο 462 πίρσινγκς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, μάλιστα, δεν αφαιρεί ποτέ τα δαχτυλίδια και τα καρφιά από πάνω της, τα οποία υπολογίζει ότι ζυγίζουν συνολικά 3 κιλά, ενώ επιμένει ότι μπορεί να κοιμάται κανονικά και χωρίς καθόλου πόνο.

jsschr_10-6-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mrrd_10-6-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η γυναίκα - "βαμπίρ" από το Μεξικό (vid)


Τελευταίες Ειδήσεις