Logo

Αυτός είναι ο Κινέζος... Iron Man ! (vid)



 
 

irnmn_10-6-2011Ο Wang Kang, ένας 25χρονος υπάλληλος γραφείου από τη Σαγκάη, άφησε άφωνους τους συναδέλφους του πριν από λίγες ημέρες, όταν ένα πρωί εμφανίστηκε στην εργασία του φορώντας μια χειροποίητη στολή α λα… Iron Man!

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή. Ο Kang μπήκε στο κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του φορώντας μια μεταλλική στολή και, όπως ήταν φυσικό, η ασφάλεια του κτιρίου τον σταμάτησε αμέσως.

Αφού τους εξήγησε ότι εργαζόταν εκεί, του επέτρεψαν τελικά να περάσει στο χώρο όπου βρίσκεται το γραφείο του, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς μόλις τον είδαν να μπαίνει, άφησαν ό,τι δουλειά έκαναν εκείνη τη στιγμή και έμειναν να τον κοιτάζουν.

Λίγα λεπτά αργότερα, και μετά το αρχικό σοκ, έσπευσαν να συγχαρούν τον Kang για το απίστευτο επίτευγμα του και άρχισαν να τον τραβούν φωτογραφίες – μία εκ των οποίων κατέληξε σε γνωστή κινεζική ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα ο νεαρός υπάλληλος να γίνει η νέα αίσθηση του διαδικτύου.

Ο 25χρονος Kang σκέφτηκε την ιδέα να φτιάξει τη μεταλλική στολή του Iron Man, αφού παρακολούθησε την ομώνυμη ταινία υπερπαραγωγή του 2008, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Η στολή αποτελείται κυρίως από αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, καλώδια και σωλήνες, ενώ, όπως λέει ο ίδιος ο Kang, χρειάστηκε 3 μήνες για να την τελειώσει, αλλά, τελικά, οι αντιδράσεις στα πρόσωπα των συναδέλφων του άξιζαν κάθε χρόνο και προσπάθεια που κατέβαλε.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Άνθρωπος - Transformer ! (Vid)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10/06/11 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις