Logo

Παντρεμένος με μια… κούκλα !



 
 

kkoo_11-6-2011Ο Νεντ Νέφερ είναι ένας άνδρας που έχει ορκιστεί αιώνια πίστη στη γυναίκα του – άσχετα αν εκείνη είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από… ξύλο!

 

 

 

Ο 38χρονος Νεντ, από τις ΗΠΑ, διατείνεται ότι είναι παντρεμένος με μία ξύλινη κούκλα, την Τίγκαν, με την οποία έχει ξεκινήσει, μάλιστα, ένα μακρύ ταξίδι πεζοπορίας. 

 

 

Στην πραγματικότητα, βέβαια, ο Νεντ είναι εκείνος που κάνει όλη τη σκληρή δουλειά, καθώς πρέπει όχι μόνο να περπατάει, αλλά και να σπρώχνει το αναπηρικό καρότσι, στο οποίο κάθεται η… «σύζυγός» του.

«Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά φαίνεται πολύ χαρούμενος», δήλωσε η Λίζα Σπίαρ, από την κοινωνική πρόνοια, μετά την συνάντησή της με τον Νεντ. «Προσωπικά, δεν θα τον χαρακτήριζα καθόλου ως επικίνδυνο», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο Νεντ στην Daily Times, η Τίγκαν ήταν μόνο ένα… κεφάλι, όταν την συνάντησε για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να της φτιάξει κι ένα ξύλινο σώμα και, όπως ισχυρίζεται, την παντρεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου του 1986, στην Καλιφόρνια.

Περί ορέξεως...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις