Logo

Στο δρόμο και οι δικαστικοί υπάλληλοι την Τετάρτη



 
 

apergia_13-6-2011Οι δικαστικοί υπάλληλοι όλης της χώρας θα μετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που έχει προκηρυχθεί από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.), αναφέρονται τα εξής:

«Αν τα διάφορα μνημόνια, που έχουν ψηφιστεί μέχρι τώρα, ήταν βάρβαρα, πώς να βρεις λέξεις να χαρακτηρίσεις τα τωρινά!!!

Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να βρούμε χαρακτηρισμό για τα επόμενα σκληρά μέτρα που ήδη ετοιμάζονται!!!

Δυστυχώς, μέσα από την πείρα μας, το έχουμε εμπεδώσει! Όλο αυτό το διάστημα των δύο τελευταίων χρόνων, τα αντιλαϊκά μέτρα που αποφασίζονται για να μας «σώσουν», τελικά δεν το «κατάφεραν». Για αυτό χρειάζονται καινούργια που θα μας «σώσουν ξανά»!

Επί της ουσίας, βέβαια, τα προηγούμενα μέτρα έχουν σκοπό να κάμψουν αντιστάσεις και να προετοιμάσουν το έδαφος για τα νέα. Τα προηγούμενα μέτρα έφεραν την κόλαση για τους εργαζόμενους και τα επόμενα τον παράδεισο για το κεφάλαιο.

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι πολύ βασικό, που πρέπει να αποτελέσει οδηγό και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να αντιληφθούμε τι μας περιμένει.

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ…ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ!!!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

Πρέπει τώρα οι ελπιδοφόρες, οι ζωντανές, κοινωνικές, ταξικές δυνάμεις να αφαιρέσουν την πρωτοβουλία από τους αντιδραστικούς κύκλους του συστήματος και μέσα από σκληρούς αγώνες να ανατρέψουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις