Logo

LulzSec:Τρόμος πάνω από το διαδίκτυο!



 
 

haker1_14-6-2011Ο τρόμος για τους χρήστες ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου έχει όνομα και αποκαλείται LulzSec !

Πρόκειται για την επωνυμία της ομάδας χάκερ, που ευθύνεται για την επίθεση στη Nintendo πριν λίγες ημέρες, που «χτύπησε» τώρα «ροζ» ιστότοπο και απειλεί να βγάλει στη φόρα ονόματα, διευθύνσεις και ιδιότητες αυτών που τον χρησιμοποιούν!

Ήδη οι LulzSec δημοσίευσαν στο διαδίκτυο πάνω από 26.000 κωδικούς πρόσβασης της πορνό ιστοσελίδας pron.

Ειδικότερα, οι χάκερ της εν λόγω ομάδας «εισέβαλαν» στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και κατάφεραν να θέσουν εκτός λειτουργίας τις όποιες δικλείδες ασφαλείας.

Έτσι, απέσπασαν τα email και τους κωδικούς των μελών του site, καθώς και όλα τα διαπιστευτήρια των 55 διοικητικών υπαλλήλων του.

haker2_14-6-2011Στη συνέχεια, τα διέθεσαν ελεύθερα στο κοινό, προβαίνοντας, μέσα από το Twitter, σε δηλώσεις που σκόρπισαν τον τρόμο στους χρήστες ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι LulzSec με τα «τιτιβίσματά» τους στοTwitter γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να εκθέσουν και όλους αυτούς που έχουν λογαριασμό σε πορνό ιστοσελίδες και συνδέονται με τις κυβερνητικές και στρατιωτικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους!

Μάλιστα, οι χάκερ προέτρεψαν όλους τους followers τους στο Twitter να μπουν στο Facebook των θυμάτων τους, χρησιμοποιώντας πολύ απλά τους κλεμμένους κωδικούς τους.

Ακολούθως, οι «πιστοί» των LulzSec θα γράψουν στα προφίλ των θυμάτων ενημερώνοντας την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς τους για τις… πονηρές και κρυφές διαδικτυακές τους συνήθειες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις