Logo

Hi-tech παπούδες σταρ του Ίντερνετ! (vid)



 
 

papoudes_star_14-6-2011Τι συμβαίνει  όταν ο παππούς και η γιαγιά ασχολούνται με ένα ακριβό Mac, την τεχνολογία και το διαδίκτυο; 

Πολύ απλά γίνονται σταρ του διαδικτύου!

Αυτό συνέβη με ένα αξιαγάπητο ζευγάρι ηλικιωμένων τη Ρίτα και το Φρανκ,  που στήθηκαν μπροστά από το Mac τους,  για να απαθανατίσουν τη στιγμή των γενεθλίων του τελευταίου.

Το βίντεό τους στο Youtube έχει προσελκύσει πάνω από 550.000 viewers και συνεχίζει να «τραβά» τους διαδικτυακούς θεατές.

Στο βιντεάκι η Ρίτα  φορά κόκκινο κραγιόν και ο Φρανκ κρατά την τούρτα του για τα 84α γενέθλιά του, ποζάροντας μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή για να στείλουν τη φωτογραφία σε φίλους και γνωστούς.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και η Ρίτα ρωτά ανήσυχη τον Φρανκ: «Δεν ακούω κλικ. Εσύ; Το άκουσες να κάνει κλικ;»

Στο μεταξύ, η κάμερα συνεχίζει να τους τραβά, δείχνοντας τη Ρίτα να φορά τα γυαλιά της και να προσπαθεί να… διορθώσει το «πρόβλημα» στο PhotoBooth του Mac.

Η επόμενη σκηνή είναι πιο απολαυστική: Η Ρίτα θεωρεί ότι έκανε τις κατάλληλες κινήσεις για τη λήψη της φωτογραφίας, «στήνεται» και πάλι, μετράει αντίστροφα για να ακούσει το κλικ.

Αλλά δεν ακούγεται τίποτα και γεμάτη αγωνία ρωτά: «Άκουσες κλικ; Άκουσες κλικ;»

Φυσικά,  ο Φρανκ δεν ακούει τίποτα... Δείτε τη συνέχεια στο βιντεάκι.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις