Logo

Η Jennifer Aniston «αντροχωρίστρα»!



 
 

jnjstn_14-6-2011Μπορεί να κέρδισε την συμπάθεια εκατομμυρίων ανθρώπων όταν την παράτησε ο τότε σύζυγός της, Brad Pitt, για τα μάτια μιας άλλης γυναίκας, τώρα, όμως, ήρθε η σειρά της να την αποκαλέσουν… αντροχωρίστρα!

Παρά το γεγονός ότι η Jennifer Aniston δήλωνε ότι η Angelina Jolie δεν είναι «καθόλου κουλ» που της έκλεψε τον άντρα, η όμορφη ηθοποιός κατηγορείται τώρα ότι έκλεψε τον άντρα μιας άλλης γυναίκας.

Η Heidi Bivens, μακροχρόνια σύντροφος του φημολογούμενου νέου φίλου της ηθοποιού,  Justin Theroux, αποκάλυψε ότι μετακόμισε από το σπίτι τους μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Jennifer και ο Justin, ωστόσο, έχουν εντοπιστεί πολλές φορές να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου σε διάφορα στέκια του Χόλιγουντ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 εβδομάδων.

Το νέο ζευγάρι του Χόλυγουντ έκανε την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στο πάρτι που ακολούθησε μετά την τελετή των βραβείων MTV Movie Awards. Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιοδικό People, η Jennifer κανόνισε μια μικρή συγκέντρωση με τους καλύτερους φίλους της στις 27 Μαΐου, προκειμένου να τους συστήσει τον Justin.

Παρά τους ισχυρισμούς, ωστόσο, της πρώην συντρόφου του Justin, ένας φίλος του 39χρονου άνδρα, δήλωσε: «Τα πράγματα είχαν ήδη τελειώσει μεταξύ του Justin και της Heidi, όταν εκείνος και η Jennifer ήρθαν κοντά».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Wanderlust», το περασμένο φθινόπωρο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις