Logo

Τριμελής αντιπροσωπεία της UEFA στην Αθήνα



 
 

UEFA_14-6-2011epo_16-4-2011Στην Αθήνα βρίσκεται τριμελής αντιπροσωπεία της UEFA, η οποία θα αποφανθεί για τις περιπτώσεις των φακέλων του Ηρακλή, του ΟΦΗ και των Τρικάλων.

Οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έχουν εξειδίκευση στα θέματα αδειοδότησης και θα μελετήσουν τους φακέλους για το αν απορρίφθηκαν σωστά από την επιτροπή της ΕΠΟ ή όχι.

Αν τελικά αποφασίσουν ότι σωστά δεν δόθηκαν οι άδειες, τότε ο ΟΦΗ θα πρέπει να αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια, διαφορετικά απειλείται με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τις αδειοδοτήσεις, τότε είναι πιθανό να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας την Παρασκευή για να αποφασίσει την επαναλειτουργία της ΕΠΟ.

Τέλος  ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, όλους τους φακέλους με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, προκειμένου να διαβιβαστούν στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών και η οποία και θα αποφασίσει για όσες ομάδες επέδειξαν παραβατική συμπεριφορά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις