Logo

Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας του Ολυμπιακού



 
 

osfp_diarkeias_14-6-2011Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού έσπευσαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, την πρώτη μέρα διάθεσης προς όλους τους φιλάθλους.

Τεράστια είναι η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και αυτό φάνηκε από την πρώτη ήμερα διάθεση των καρτών προς όλους τους φιλάθλους.

Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν, δικαίωμα να αγοράσουν το νέο εισιτήριο διαρκείας είχαν οι περσινοί κάτοχοι και οι ανανεώσεις έφτασαν τις 11.000. Από την Τρίτη η διάθεση αφορά όλους τους φίλους των Πειραιωτών και στο Φαληρικό γήπεδο έσπευσαν εκατοντάδες.

Την πρώτη ημέρα, υπολογίζεται πως έφυγαν περίπου 1.000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, κάτι που φυσικά έχει ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Μάλιστα, η διοίκηση βλέποντας την μέχρι τώρα ζήτηση, είναι σίγουρη πως θα εξαντληθούν τα 18.200 εισιτήρια διαρκείας που έχει εκδόσει, καθώς φέτος εκτός από το πρωτάθλημα, υπάρχουν και οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις