Logo

Μεγάλη προβοκάτσια στο Σύνταγμα



 
 

ropalaΠελώρια ερωτηματικά δημιουργούν οι φωτογραφίες και το βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν-στην πλατεία Πάρκου-άτομα με πολιτικά και σακίδια στους ώμους να μεταφέρουν μεγάλα ξύλινα κοντάρια, μπροστά σε απαθείς αστυνομικούς!(Δείτε το βίντεο)

Από την εικόνα γίνεται προφανές, ότι η μέγαλειώδης συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα, διαλύθηκε μετά από μία μεγάλη  προβοκάτσια.

Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κοκαλάκης δήλωσε ότι τα αντικείμενα αυτά είχαν κατασχεθεί το πρωί της Τετάρτης από έναν υπήκοο του Μπαγκλαντές και οι αστυνομικοί, απλώς, επιχειρούσαν να τα μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Επίσης ότι σε βάρος του 33χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Από την άλλη πλευρά το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «για μία ακόμη φορά επιστρατεύηκε η προβοκατόρικη δράση των κουκουλοφόρων και ΜΑΤ, για να ασκηθεί τρομοκρατία κατά του λαού για να καλυφθεί η επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, η μεγαλειώδεις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ και οι μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις».

Εξάλλου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατήγγειλε «την παρουσία δεκάδων ασφαλιτών με κουκούλες που συνεργαζόμενοι με αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, που για άλλη μία φορά κατέκλεισαν ειρηνικά το Σύνταγμα».

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-6-2011από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις