Logo

Συνέλαβαν τον βομβιστή του κέντρου "Θέα"



 
 

ekrixi_vomvas_03-12-2010Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο 30χρονος Αλβανός που θεωρείται ύποπτος για τη βομβιστική ενέργεια, το βράδυ της Πέμπτης, στο νυκτερινό κέντρο διασκέδασης «Θέα» στον Άλιμο συμφερόντων του γνωστού επιχειρηματία Στήβ Κακέτση.

Ο Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από μαρτυρία υπάλληλου security  ότι τον είδε να κινείται ύποπτα έξω από το κέντρο, με ένα Ι.Χ μάρκας Smart λίγο πριν την έκρηξη.

Ο συλληφθείς αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του στη βομβιστική ενέργεια. Ωστόσο, μετά από  έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι στα ρούχα του καθώς και στο αυτοκίνητό του υπήρχαν ίχνη εκρηκτικού μηχανισμού όμοια με αυτά της βόμβας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αλβανός είναι μέλος συγκεκριμένης ομάδας εκβιαστών και η επίθεση, προφανώς, οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος, όπως έδειξαν οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας αποτελείτο από μικρή ποσότητα «υψηλού» εκρηκτικού, κοινό πυροκροτητή και βραδύκαυστο φιτίλι.

Ο δράστης τον τοποθέτησε σε αποθηκευτικό χώρο με γυψοσανίδες έξω από το νυκτερινό κέντρο ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν στο «Θέα» ήταν σημαντικές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις