Logo

Γαλλία: Φόβοι για μαζικές αυτοκτονίες το 2012 !



 
 

MagiaΗ γαλλική κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση για μεγάλο κίνδυνο μαζικών αυτοκτονιών στη χώρα, από ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο κόσμος πρόκειται να καταστραφεί το επόμενο έτος.

Οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές – όπως ο ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία – καθώς και το άγχος που έχουν προκαλέσει οι πανδημίες και οικονομικές ανησυχίες που ταλανίζουν τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, έχουν δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κλίμα φόβου, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πρόκειται για οιωνούς της επικείμενης τελειωτικής καταστροφής.

Ιδιαίτερα το μικρό χωριό Bugarach, στα νότια της Γαλλίας, έχει προσελκύσει την προσοχή των υπαλλήλων της γαλλικής κυβέρνησης που παρακολουθούν τις διάφορες αιρέσεις και τις ύποπτες πνευματικές δραστηριότητες.

Απ’ ό,τι φαίνεται, κατά τους τελευταίους μήνες, το Bugarach είχε μια ιδιαίτερη εισροή επισκεπτών, που πιστεύουν ότι το μικρό αυτό χωριό είναι το μόνο μέρος στον κόσμο που θα καταφέρει να επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη, στις 21 Δεκεμβρίου 2012 – η ημερομηνία που πολλοί φοβούνται ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με μια αρχαία προφητεία των Μάγια.

Η συγκεκριμένη καταστροφολογική θεωρία έχει ριζώσει σε όλο τον κόσμο, αλλά φαίνεται να έχει επεκταθεί πιο ευρέως στη Γαλλία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις