Logo

Έξι εκ. ευρώ δίνει η Λάτσιο για τον Σισέ



 
 

cisse1_17-6-2011Δεδομένη θεωρούν την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ οι Ιταλοί και νέο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος της Λάτσιο είναι έτοιμος να προσφέρει 6.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου σταρ του "τριφυλλιού".

 



cisse_17-6-2011

"Μπάντελ, Σισέ, Τσανά και ο Μαρκέτι Λοτίτο δεν σταματά" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος από ιταλική ιστοσελίδα που αναφέρει πως ο πρόεδρος της Λάτσιο είναι έτοιμος να προσφέρει 6.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.

"Μετά την μεταγραφική ενίσχυση της ιταλικής ομάδας με τους Κλόζε, Λούλιτς και Κονκό ο σύλλογος της Ρώμης έχει στόχο να αποκτήσει και τους Μίλαν Μπάντελ και Τζιμπρίλ Σισέ", αναφέρει αρχικά το κείμενο στην ιστοσελίδα "sportevai.it".

Είναι δεδομένο πως η Λάτσιο θέλει να πρωταγωνιστήσει την νέα περίοδο και ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Λορίκ Τσανά, Μίλαν Μπάντελ και Τζιμπρίλ Σισέ θα φορέσουν τα γαλάζια της Λάτσιο την νέα σεζόν.

Στο άρθρο, αφού γίνεται μια μίνι αναδρομή στην βιογραφία του Μπάντελ τον άσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η δεύτερη παράγραφος αναλώνεται στον άσο του Παναθηναϊκού.

"Ο Τζιμπρίλ Σισέ ένας παλιός άσος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι 29 ετών και αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ το 2005.

Ένας παίκτης με σπουδαίο ταλέντο, φυσική κατάσταση και άκρως εκκεντρικός" αναφέρει και συνεχίζει για επικείμενο ραντεβού των Ιταλών στο Μόντε Κάρλο με τον Φιλίπ Πιόλα τον εκπρόσωπο του Σισέ.

"Στις 3 Ιουνίου μετά από συνάντηση στο πρακτορείο του Μόντε Κάρλο με τον Φιλίπ Πιόλα εκπρόσωπος της Λάτσιο, εξασφάλισε την μετακίνηση του Σισέ στην Ρώμη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις