Logo

Παιδοψυχολόγος διακινούσε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα !



 
 

child_porn_04-12-2010Υποψήφιος λέκτορας της Ιατρικής ήταν ο κάτοχος υλικού παιδικής πορνογραφίας που συνελήφθη  στα Ιωάννινα, μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος δράστης είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Αθήνας, σπούδαζε στην πόλη των Ιωαννίνων και σε λίγες μέρες θα έπαιρνε το διδακτορικό του στην παιδοψυχολογία και θα γινόταν λέκτορας.

Μετά από έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι του άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής ο 29χρονος βρέθηκε να κατέχει και να διακινεί μέσο του διαδικτύου περίπου  20.000 ΜΒ από βίντεο και φωτογραφίες - ιδιαίτερης σκληρότητας πορνογραφικό υλικό – που αφορούσε σε σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό παιδιών μέχρι δώδεκα ετών.

Η αστυνομία κατέσχεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο τα οποία στάλθηκαν για εργαστηριακή έρευνα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 29χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για «πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατ’ επάγγελμα και    συνήθεια».  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-12-2010 από direcNEWS    



Τελευταίες Ειδήσεις