Logo

Φαλακρή η Lady Gaga ! (Vid)



 
 

ggbld_18-6-2011Έχει εμφανιστεί με τα μαλλιά της τυλιγμένα σε κουτάκια αναψυκτικών, τα έχει δέσει φιόγκο στην κορυφή του κεφαλιού της, ενώ δεν έχει διστάσει να τα βάψει στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Φαίνεται, όμως, ότι όλα αυτά άρχισαν να γίνονται υπερβολικά ακόμα και για την ίδια τη Lady Gaga, η οποία αποφάσισε ότι είναι καλύτερα να κυκλοφορεί χωρίς καθόλου μαλλιά. Έτσι, η εκκεντρική τραγουδίστρια άφησε άφωνους τους θαυμαστές της χθες το βράδυ, όταν τραγούδησε σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή εντελώς… φαλακρή!

Στην αρχή, η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας μια περούκα στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το φόρεμά της. Δεν άργησε, ωστόσο, να καθίσει στο πιάνο – το οποίο ήταν καλυμμένο με καστανά, σγουρά μαλλιά – για να ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της, με τίτλο… «Hair»!

Στο τέλος, βέβαια, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας μπόρεσαν να κοιμηθούν ήσυχοι, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η αγαπημένη τους Lady Gaga δεν τρελάθηκε ακόμα για να κάνει την ίδια απερισκεψία που είχε κάνει και η Britney Spears πριν μερικά χρόνια, αλλά φορούσε ένα ειδικό «καπελάκι» στο χρώμα του δέρματος πάνω από τα πραγματικά της μαλλιά για να τα κρύψει.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις