Logo

Paul McCartney:Ο John Lennon ευθύνεται για τη διάλυση των Beatles (Vid)



 
 

Paul_19-6-2011«Χείμαρρος» ήταν το πάλαι ποτέ «Σκαθάρι» («Beatle») Paul McCartney σε συνέντευξή του και όχι μόνο για τους Beatles.

(Δείτε βίντεο)

Paul_john_19-6-2011Μίλησε για όλα: για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο, για τη Βασίλισσα της Αγγλίας και για τη διάλυση του πιο αγαπημένου συγκροτήματος όλων των εποχών, των Beatles.

Συγκεκριμένα, ο Paul McCartney μιλώντας στο «Absolute Radio Hometime» και στον DJ Geoff Lloyd, επέρριψε τις ευθύνες για τη διάλυση των Beatles στο μακαρίτη τον John Lennon. Ο λόγος; Ο παράγοντας Yoko Ono, φυσικά.

Όπως είπε, ο ίδιος και τα άλλα μέλη του γκρουπ, ο George (Harrison) και ο Ringo (Starr), αναρωτιόντουσαν, όταν ο John Lennon παντρεύτηκε τη Yoko (Ono): «Μήπως αυτό μπορεί να είναι το οριστικό τέλος; Θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές συναυλίες ή μπορούμε να σκεφτούμε γι’ αυτό αύριο

Αυτοί ήταν οι προβληματισμοί τους, όπως επισήμανε στη συνέντευξή του ο Paul McCartney, προσθέτοντας με νόημα: « Αλλά ο John ήταν πολύ ερωτευμένος με τη Υοκο (Ono) και έλεγε: «Όχι, όχι, είναι υπέροχη. Αισθάνομαι μια απελευθέρωση» και όλα αυτά . Κάπως έτσι επήλθε το τέλος.»

Τα «άκουσε»  και η Βασίλισσα της Αγγλίας

Στην ίδια συνέντευξη ο Sir Paul McCartney «επέκρινε» τη Βασίλισσα της Αγγλίας, επειδή δεν έχρισε "ιππότη" το σύντροφό του στο συγκρότημα Ringo.

Paul_ringo_19-6-2011Σημειώνεται, ότι και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος είναι μέλη της Βρετανικής αυτοκρατορίας, αλλά μόνο ο McCartney ήταν αυτός που χρίστηκε "ιππότης" ( το 1997).

Ο MacCartney είπε αστειευόμενος ότι προσπάθησε να ζητήσει από τη Βασίλισσα, για λογαριασμό του φίλου του, να τον τιμήσει και περιέγραψε μια φανταστική σκηνή:

«Την τελευταία φορά που πήγα έλειπε , διαφορετικά θα είχα σκάσει μέσα και θα είχα πει: Κοίτα αγάπη, ο Σερ Richard Starkey, πιστεύω ότι είναι ώρα να γίνει Σερ».

 Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνου 2012: «Με ζήτησαν; Δεν έχω ιδέα γι’ αυτό»

Όταν ο DJ Geoff Lloyd ρώτησε το MacCartney αν τον έχουν προσεγγίσει για να λάβει μέρος, με μια παράσταση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012, εκείνος είπε:

Paul2_19-6-2011«Δεν έχω ιδέα γι’ αυτό. Με ζήτησαν; Όχι, γνώρισα έναν άνθρωπο που γνώριζε έναν άνθρωπο. Δεν μου ζήτησαν να κάνω οτιδήποτε. Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό ακόμα».

Ωστόσο, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είναι πρόθυμος να συμμετάσχει με μια παράσταση στους Ολυμπιακούς αγώνες, λέγοντας: «Δεν θέλω να φανώ ντροπαλός , αλλά, όπως ξέρετε, δουλεύω πάνω σ’ αυτό .

Ξέρετε καλά ότι οι Ολυμπιακοί είναι, πολύ καλό τρέξιμο, πολύ καλό πήδημα, πολύ καλό κολύμπι και όλα αυτά.

Αυτή είναι η βάση, ξέρετε, και αν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο θα μπορούσα να σκεφτώ για να γίνει αυτό».



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις