Logo

Εντοπίστηκε γιάφκα της Σέχτας Επαναστατών;



 
 

sexta_04-12-2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης εντοπίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στη Νέα Σμύρνη. Η γιάφκα ήταν  υπόγειο γκαράζ επί της οδού Καισαρείας 14 και βρέθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεγάλη ποσότητα όπλων και εκρηκτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη συλληφθεί 5 άτομα, ενώ έχουν γίνει και πολλές προσαγωγές υπόπτων που κινούνται στο χώρο των Εξαρχείων. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρται να είναι και νεαρός ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση των "ληστών με τα μαύρα" και έκτοτε φυγοδικούσε. 

Επίσημα η ΕΛΑΣ δεν έχει κάνει γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας βρέθηκε η γιάφκα και ο οπλισμός.

Ωστόσο πηγές της Ασφάλειας διέρρεαν ότι τα όπλα που εντοπίστηκαν στη γιάφκα της Νέας Σμύρνης απεικονίζονταν στην προκήρυξη της οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών", που είχε σταλεί στην εφημερίδα ΝΕΑ λίγες μέρες μετά την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην είσοδο του σπιτιού του.

Επίσης στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας αναμένεται να δώσουν σύντομα την απάντηση αν ανάμεσα στον οπλισμό που βρέθηκε βρίσκεται και το όπλο με το οποίο η "Σέχτα" είχε δολοφονήσει, το Ιούνιο του 2008, τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής Νεκτάριο Σάββα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις