Logo

Σπόνσορας κινητών... το κόμμα της Ντόρας !



 
 

dora_5-12-2010Η Ντόρα το...έριξε στα δώρα για να προσελκύσει νέα μέλη στη Δημοκρατική Συμμαχία.  Με την εγγραφή στον κομματικό σχηματισμό της Ντόρας Μπακογιάννη έρχονται αυτομάτως οι...mobile προσφορές και οι επιδοτήσεις.

Έτσι, αντί κάποιος να ψάχνει τι προσφέρει κάθε εξειδικευμένο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας κατάστημα και άκρη να μη βρίσκει μπορεί να εισέρχεται στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη και να αποκτά ένα  hi tech κινητό, με μειωμένες τιμές σε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Κι όλα αυτά μόνο με 20 ευρώ που απαιτούνται για την εγγραφή στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Η προσφορά, που δίνει τη δυνατότητα απόκτησης συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, με υπηρεσίες Διαδικτύου, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη επιδότηση και μειωμένες τιμές σε πάγιο και κλήσεις, σε σύγκριση με τους απλούς συνδρομητές, ξεκίνησε από τις 11 Νοεμβρίου.

Δηλαδή, η κ. Μπακογιάννη δέκα ημέρες πριν ανακοινώσει επισήμως - στις 21 Νοεμβρίου- την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα είχε θέσει σε λειτουργία το μηχανισμό προσφορών ως "δόλωμα" για νέες εγγραφές.

Αρχικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ τη εφημερίδας Έθνος, η προσφορά ίσχυε  για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ την ίδρυση του οποίου είχε ανακοινώσει η κ. Μπακογιάννη στις 12 Ιουλίου. Ειδικότερα στο διαδίκτυο είχε καταχωρηθεί ο τίλος "Προσφορά μελών forum Κας Μπακογιάννη" και στη συνέχεια αναφέρονταν τα εξής : "Από την Πέμπτη 11-11-2010, μοναδική προσφορά για τα εγγεγραμμένα μέλη του forum της Κας Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα, τα μέλη του forum θα μπορούν να ενεργοποιήσουν μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και αν επιθυμούν μια  mobile broadband, σε συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα, με προνομιακές γι΄ αυτούς χρεώσεις και υπηρεσίες".

Σήμερα, οι προσφορές, οι οποίες υλοποιούνται με τη συνεργασία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ισχύουν  και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος και διαφημίζονται δεόντως από τους συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη μέσω διαδικτύου και sms.

Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί ως μέλη λαμβάνουν οδηγίες από τα τηλέφωνα του κόμματος για να ενεργήσουν δεόντως ώστε να ενεργοποιηθεί η προσφορά. Συγκεκριμένα, με την κατάθεση της ετήσιας συνδρομής των 20 ευρώ σε λογαριασμό τραπέζης που τους έχει δοθεί, λαμβάνουν ανά χείρας το σχετικό αποδεικτικό και κατευθύνονται σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Στο κατάστημα οι υπάλληλοι κινητικής τηλεφωνίας διαπιστώνουν αν όντως αυτός που προσκομίζει το αποδεικτικό τραπέζης έχει εγγραφεί ως μέλος του κόμματος. Στη συνέχεια και αφού λάβει τα...διαπιστευτήρια του κόμματος, το μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μπορεί να επιλέξει πακέτο σύνδεσης και να  απολαύσει τις προνομιακές τιμές κινητής τηλεφωνίας  που εξασφάλισε γι' αυτόν η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη του κόμματος θα έχουν μειώσεις στο πάγιο  σε ποσοστό 10-15% και σημαντική επιδότηση στις τιμές των συσκευών, ώστε να μπορούν να επιλέγουν ακριβές συσκευές.

Η πληροφορία ότι το προσεχές διάστημα το κόμμα της κ. Μπακογιάννη θα κάνει μεγάλες προσφορές στα μέλη του και σε ηλεκτρικές συσκευές της Siemens ελέγχεται ως ανακριβής...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις