Logo

Γιατί η Christina Aguilera χώρισε τον άντρα της;



 
 

aguilera_divorse_5-12-2010Η Christina Aguilera θυμάται πώς ένιωθε την στιγμή που υπέγραφε τα χαρτιά του διαζυγίου της από τον μουσικό παραγωγό, Jordan Bratman.

«Η κατάσταση είχε γίνει τόσο ανθυγιεινή και δυστυχισμένη - τόσο για μένα όσο και για τον Jordan - που ήξερα ότι έπρεπε να βάλω ένα τέλος», δήλωσε η εικοσιεννιάχρονη τραγουδίστρια σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “People”. «Πραγματικά δεν ήθελα να πληγώσω τον Jordan και ένιωθα συντετριμμένη που διέλυα την οικογένειά μας».

Η απόφαση να λήξει τον -πέντε χρόνων- γάμο της, δεν ήταν καθόλου εύκολη για την Aguilera, αλλά ένιωθε ότι έπρεπε να κάνει αυτό που πίστευε ότι θα είναι καλύτερο για τον 2,5 χρονών γιό τους.
«Όταν είσαι δυστυχισμένος στον γάμο σου, τα παιδιά είναι αυτά που υποφέρουν περισσότερο», είπε η Aguilera, οι γονείς της οποίας χώρισαν μετά από μία πολύ άσχημη σχέση, όταν η ίδια ήταν 7 χρονών. «Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα για τον γιό μου».

Από τη στιγμή που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφορεί στο Los Angeles και τη Νέα Υόρκη με νέο σύντροφο,  τον Matthew Rutler, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, “Burlesque”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις