Logo

Μπέος: "Καταδότες και ρουφιάνοι ο Πατέρας με τον Κούγια "



 
 

mpeos_25-6-2011Σκευωρία που κατασκευάστηκε «από ανθρώπους, που στην Κατοχή θα φορούσαν κουκούλες», χαρακτήρισε ο Αχιλλέας Μπέος την υπόθεση για τους στημένους αγώνες και τον παράνομο στοιχηματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Α. Μπέος μιλώντας τηλεφωνικά –από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ- στον ραδιοφωνικό σταθμό “sportFM Μαγνησίας” είπε μεταξύ άλλων:

«… Είναι δύσκολες οι καταστάσεις που περνάω και θέλω να πω πέντε πράγματα για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια… Ούτε δωροδοκώ, ούτε χρηματίζω, ούτε απειλώ, ούτε εκβιάζω. Είναι μία σκευωρία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που στην Κατοχή ήταν καταδότες που φορούσαν κουκούλες.

Έτσι έχει γίνει και με τον κ. Νίκο Πατέρα, που έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία μετά την προσωπική μας ρήξη. Δυστυχώς, ήπια πέντε ή δεκαπέντε καφέδες μαζί του και λυπάμαι που έκατσα. Ένας άλλος καταδότης είναι και ο Αλέξης Κούγιας.

Μπορεί να έχουν γίνει και κάποια λάθη, όπως έχουν γίνει σ’ όλο τον κόσμο. Όχι όμως να το πληρώσουν κι αθώοι. Και δεν μιλάω μόνο για το άτομό μου. Ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της.

Με τον κ. Νίκο Αλέφαντο έχω να μιλήσω για τουλάχιστον οχτώ χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος για να με συλλυπηθεί για το χαμό του πατέρα μου. Παρουσιάζουν μία συνομιλία με τον κ. Αλέφαντο που δεν έχει γίνει ποτέ. Όχι ότι προκύπτει τίποτε . Αλλά θέλω να δείξω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το οικοδόμημα.»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υποστήριξε:

«Νομικά, αυτό που έχει γίνει εδώ είναι μια καταπάτηση της νομικής διαδικασίας, δεοντολογιών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όμως είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Δεν έχω πρόβλημα.

Θα μου δώσει τη δυνατότητα να αποδείξω με στοιχεία, ότι σ’ όλα αυτά δεν υπήρχε δόλος, εκβιασμός, εγκληματική οργάνωση… Θα είμαι αυτός που σε συνέντευξη τύπου θα αποδείξω ότι είναι μία σκευωρία από τον καταδότη, ρουφιάνο, Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια.

Στα «στημένα» υπάρχει ένα παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα- Καστοριά. Πού είναι ο Κούγιας; Δεν φέρνουν τον κ. Πατέρα που συνομιλεί στις ίδιες κασέτες…»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-6-2011 από direcrNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις