Logo

Θεσπρωτία: Ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό 4χρονης σε γήπεδο



 
 

traumatismos4xronhs_26-6-2011Δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων, που φέρουν ευθύνη για το σοβαρό τραυματισμό 4χρονης από πτώση σιδερένιου δοκαριού σε γήπεδο 5Χ5 αθλητικών εγκαταστάσεων στο Σεβαστό Θεσπρωτίας, σχημάτισαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη το βράδυ,  σε γήπεδο ποδοσφαίρου, που ανήκει στις αθλητικές εγκαταστάσεις  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσπρωτίας, ενώ η 4χρονη διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

Ως υπεύθυνοι για τον τραυματισμό της μικρής φέρονται ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσπρωτίας και μια 40χρονη που έχει την ευθύνη για την επίβλεψη και την καθαριότητα των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, που θα αντιμετωπίσουν το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Μάλιστα, το pamepreveza.gr αναφέρει ότι οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για το περιστατικό του τραυματισμού, προχώρησαν σε συλλήψεις και ότι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις