Logo

Ποινή φυλάκισης στον πιστολέρο με την υδροφόρα



 
 

stilos_ntahs_27-6-2011Παρελθόν στα «νταηλίκια» έχει  ο 29χρονος οδηγός υδροφόρας, στη Ζάκυνθο, ο οποίος αφού διαπληκτίστηκε με τον υπεύθυνο λογιστή του γραφείου του τοπικού Συνδέσμου Ύδρευσης,  πυροβόλησε εναντίον  ενός στύλου της ΔΕΗ!

Ο 29χρονος δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, η οποία είναι εξαγοράσιμη.

Πρόσφατα...  ο νταής πιστολέρο είχε ανάλογη συμπεριφορά στην ίδια κοινοπραξία ιδιωτών βυτιοφορέων που βρίσκεται στη Λιθακιά Ζακύνθου.

Μάλιστα, σε εκείνο το περιστατικό, όταν επενέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Παντοκράτορα για να τον ηρεμήσουν, εκείνος επιτέθηκε με μια πέτρα εναντίον ενός από τα όργανα της τάξης!

Στο συμβάν της περασμένης Τετάρτης - υπόθεση για την οποία του επιβλήθηκε η 10μηνη φυλάκιση - ο 29χρονος σταμάτησε την υδροφόρα και άρχισε τον καβγά με το λογιστή.

Πάνω στον τσακωμό έβγαλε ένα πιστόλι των 9 mm  και πυροβόλησε τον στύλο, ούτε μια-ούτε δύο, αλλά πέντε φορές!

Αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή προς το Κερί Ζακύνθου. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Σε κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 29χρονου  βρέθηκαν 6,6 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, 25 φυσίγγια, 21 κάλυκες των 9 mm, καθώς και ένα φυσίγγιο «μάγκνουμ» 357 mm.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις