Logo

Στον Κορυδαλλό για τα στημένα παιχνίδια



 
 

xeiropedesΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, αμέσως μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο booker, Βασίλης Καρακούλιας, που κατηγορείται για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και το παράνομο στοίχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε της κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με καμία οργάνωση και καμία εγκληματική οργάνωση, αλλά ούτε με τα πρόσωπα με τα οποία φέρεται να συνεργάζεται.

Όπως είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του, στην έκθεση κατάσχεσης όσων βρέθηκαν στο σπίτι του, συμπεριλαμβάνονται 450 δελτία του ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, σε κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνονται στημένα παιχνίδια, που καταγράφονται στους φακέλους της UEFA».

Αντίθετα, ο Ανδρέας Δημόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση χρηματική 15.000 και να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα, υποχρεωτικά, στο Α.Τ. της περιοχής του.

Εξάλλου, με τους ίδιους όρους αφέθηκε ελεύθερος και ο προπονητής Νίκος Παντέλης, που φέρεται εμπλεκόμενος στην ίδια υπόθεση.

Ελεύθεροι αργά το απόγευμα της Δευτέρας αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι: Δημήτριος Ζαβαντίας και Αθανάσιος Ντότσης με εγγύηση 200.000 ευρώ ο καθένας, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Α.Τ της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος, αμέσως μετά την απολογία του και ο Νίκος Ζαμάνης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις