Logo

Κίνα: Ο πιο ρομαντικός χωρισμός στην ιστορία των σχέσεων !



 
 

brkprm_27-6-2011Οι χωρισμοί δεν είναι σχεδόν ποτέ ωραίοι. Δύο Κινέζοι φοιτητές, όμως, κατάφεραν να κάνουν τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο να λιώσουν, με τη ρομαντική τελετή του… χωρισμού τους!

Ο Xu Minyu και η Xiao Ying, δύο φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Wuhan, ήταν ζευγάρι για τα τελευταία 4 χρόνια και, παρόλο που όλα πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους μετά την αποφοίτησή τους.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη για κανέναν από τους δύο, αλλά συμφώνησαν αμφότεροι ότι η καριέρα τους ήταν πιο σημαντική σε αυτό το σημείο της ζωή τους και ότι το να έχουν σχέση από απόσταση δεν θα λειτουργούσε, καθώς ο Xu θα απασχοληθεί στον τομέα της δημόσιας διοίκησης στην πόλη Hangzhou, ενώ η Xiao έχει ήδη υπογράψει σύμβαση με μία εταιρεία που εδρεύει στο Πεκίνο.

Σε αντίθεση, ωστόσο, με τα περισσότερα ζευγάρια, τα οποία, συνήθως, αποφασίζουν απλά να βάλουν τέλος στη σχέση τους ή – ακόμη χειρότερα – χωρίζουν μετά από έναν τρομερό καυγά, ο Xu και η Xiao αποφάσισαν να τιμήσουν την αγάπη τους με μια αξέχαστη τελετή.

Το πρώην ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο Xu, περικυκλωμένος από αναμμένα κεριά και ένα πλήθος συμφοιτητών τους, πήγε στην αγαπημένη του, κρατώντας ένα μπουκέτο από 99 τριαντάφυλλα, γονάτισε και της ζήτησε να χωρίσουν.

Ακριβώς όπως κατά τη διάρκεια μιας πρότασης γάμου, το πλήθος φώναξε «Πες ναι, ναι» και μετά από δύο λεπτών σιγή, η Xiao δέχτηκε και τα λουλούδια και την πρόταση.

Η νεαρή φοιτήτρια πάντα συνήθιζε να λέει στον πρώην φίλο της πόσο πολύ της άρεσαν οι ρομαντικές προτάσεις, και ακόμα κι αν ένα ρομαντικός χωρισμός δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό της, ο Xu σκέφτηκε ότι ήταν ο καταλληλότερος τρόπος για να τελειώσει τη σχέση τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις