Logo

H Beyonce πιο σέξι από ποτέ στο Glastonbury! (vids)



 
 

beyonce_27-6-2011Αυλαία έριξε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά Φεστιβάλ στον κόσμο, το Glanstonbury, με την εκρηκτική πόπ σταρ Beyonce επί σκηνής.

beyonce1b_27-6-2011beyonce1c_27-6-2011Περίπου 180.000 άνθρωποι κατευθύνθηκαν προς το Worthy Farm, στη νοτιοδυτική Αγγλία, για τρεις ημέρες γεμάτες μουσική και διασκέδαση που τους πρόσφερε το Glanstonbury.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, περισσότεροι από 50.000 οπαδοί της Beyonce ούρλιαζαν κατενθουσιασμένοι, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους σταρ να δίνει μια "καλοκουρδισμένη" παράσταση στην κεντρική σκηνή την γραφική  Pyramid Stage ,

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε απαστράπτουσα με ένα τολμηρό και σέξι κουστούμι δείχνοντας φανερά αδυνατισμένη και ενθουσιασμένη.

«Αυτό είναι το όνειρό μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι δίνω παράσταση στο Glastonbury!», φώναξε στο πλήθος που την επευφημούσε, όπως επισημαίνει η Daily Telegraph. 

beyonce1a_27-6-2011Ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό που την αποθέωνε βρίσκονταν ο σύζυγός της Jay Z - που είχε εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία στο ίδιο φεστιβάλ το 2008 - και η φίλη της ηθοποιός Gwyneth Paltrow.

beyo_u2_pano_27-6-2011Στις τρεις ημέρες του Φεστιβαλ εμφανίστηκαν πολλοί καλλιτέχνες με προξάρχοντες τους U2 που έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση τραγουδώντας, την Παρασκευή το βράδυ, μια σειρά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι μαζί τους.  Μια μικρή ομάδα που ονομάζονται Art Uncut φούσκωσε ένα μεγάλο μπαλόνι με τις λέξεις "Εσείς πληρώσατε φόρο; ".

Με τη φράση αυτή ήθελαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση του συγκροτήματος εδώ και αρκετά χρόνια να μεταφέρει τις δραστηριότητές του από την Ιρλανδία στην Ολλανδία για φορολογικούς σκοπούς.

beyonce3_27-6-2011


 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις