Logo

Ο 80χρονος το μπουκάλι και η 23χρονη



 
 

mysthrio1_28-6-2011Το θύμα και το θύτη σε μια μυστήρια υπόθεση,  με "πρωταγωνιστές" έναν 80χρονο,  μια 23χρονη και ένα... γυάλινο μπουκάλι, καλούνται να εντοπίσουν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης.

mysthrio2_28-6-2011Ο 80χρονος Ηρακλειώτης υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του,  την ώρα που τον απασχολούσε η 23χρονη με τα... θέλγητρά της.

Αντίθετα, η 23χρονη ισχυρίζεται ότι ο 80χρονος επιχείρησε να την εκμεταλευθεί σεξουαλικά μέσα στο  σπίτι του, όπου την είχε καλέσει με το πρόσχημα παροχής οικονομικής βοήθειας.

Κοινός τόπος των καταγγελιών τους ένα γυάλινο μπουκάλι και το μόνο σίγουρο ότι με αυτό, κάποια ή κάποιος χτύπησε τον 80χρονο.

Ειδικότερα, ο 80χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα κλοπής από άγνωστο άνδρα τη στιγμή που προσπαθούσε να "συνευρεθεί ερωτικά"με την 23χρονη, στο σπίτι του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, συγκεκριμένα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 23χρονη, με την οποία διατηρούσε σχέση γνωριμίας, τον επισκέφθηκε, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

mysthrio3_28-6-2011Κατά τη διήγησή του ενώ η 23χρονη ήταν σπίτι του και... προετοιμαζόταν, ένας άγνωστος δράστης μπήκε από την πόρτα της εισόδου, που ήταν ανασφάλιστη και αφού τον χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι, πήρε από ένα ερμάριο κομοδίνου το ποσό των 450 ευρώ και εξαφανίστηκε. 

Σύμφωνα με τον 80χρονο, η 23χρονη παρέμενε έξω από το σπίτι του, όπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έσπευσαν εκεί μετά την καταγγελία του ηλικιωμένου.

mysthrio4_28-6-2011Ωστόσο, οι αστυνομικοί άκουσαν εκπληκτοι  μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από το στόμα της 23χρονης. Η τελευταία τους είπε πως ο 80χρονος ήταν αυτός που την κάλεσε στην οικία του, με το πρόσχημα παροχής οικονομικής βοήθειας. 

Έτσι, όπως ισχυρίστηκε η 23χρονη, πήγε σπίτι του ηλικιωμένου μαζί με το ανήλικο παιδί της. Όμως, εκείνος, πάντα κατά τα λεγόμενά της, επιχείρησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις. 

Τότε, συνέχισε η 23χρονη, αντιστάθηκε στις διαθέσεις του και χτύπησε τον παππού με τα... ζωώδη ένστικτα με ένα γυάλινο μπουκάλι.

Μετά από τις αλληλοκαταγγελίες ο 80χρονος και η 23χρονη κρατήθηκαν, προκειμένου να βρεθεί η άκρη αυτής της μπερδεμένης ιστορίας από την προανάκριση που διενεργεί η υπηρεσία Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις