Logo

Επιβίωσε για δεύτερη φορά από αεροπορικό δυστύχημα !



 
 

planecrash_28-6-2011Ένας 16χρονος αθλητής από την Ιντιάνα των ΗΠΑ δίνει μάχη για τη ζωή του, έχοντας επιβιώσει για δεύτερη φορά από αεροπορικό δυστύχημα.

(Δείτε το βίντεο)

Ο Austin Hatch, πολλά υποσχόμενος αθλητής του μπάσκετ, που έχει κληθεί στην ομάδα του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μίτσιγκαν, μετά τη συντριβή μικρού αεροσκάφους με πιλότο τον πατέρα του,  Dr. Stephen Hatch.

Ο πατέρας, καθώς και η σύζυγός του Kim, σκοτώθηκαν στο δυστύχημα. 

Ο 16χρονος και ο πατέρας του είχαν επιβιώσει το 2003 από παρόμοιο δυστύχημα, στο οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους η μητέρα του και δύο αδελφοί του.

Η οικογένεια πετούσε για το εξοχικό της στη λίμνη Walloon του Μίτσιγκαν, όταν το μονοκινητήριο αεροπλάνο τους έπεσε πάνω στο γκαράζ του σπιτιού και συνετρίβη.

Είναι το ίδιο σπίτι από το οποίο επέστρεφε η οικογένεια, όταν συνέβη το δυστύχημα του 2003. Ο πατέρας του Austin είχε αποφασίσει τότε να συνεχίσει να πετάει και σύμφωνα με τους φίλους του ήταν ένας καλός πιλότος και μάλιστα παρέδιδε και μαθήματα.

Σύμφωνα με το πόρισμα για τα αίτια της συντριβής του 2003, το δυστύχημα ήταν αποτέλεσμα κακού σχεδιασμού που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει το αεροσκάφος χωρίς καύσιμα και να αναγκαστεί σε αναγκαστική προσγείωση στη διάρκεια της νύχτας.

Τότε, ο πιλότος πατέρας είχε καταφέρει να σώσει τον Austin, αλλά όχι και τα αδέρφια του,  Lindsay και Ian, 11 και 5 ετών, αντίστοιχα, και την 38χρονη σύζυγό του Julie, που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο φλεγόμενο αεροπλάνο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις