Logo

Η ΕΛ.ΑΣ ''προστάτευσε'' τους ακροδεξιούς της ΕΘΕΛ !



 
 

mat_ethelΜε έγγραφό της η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου, ζήτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter το βίντεο, που δείχνει αστυνομικούς να φυγαδεύουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής “διαδηλωτές”, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν στα χέρια τους σιδερένιες βέργες. (Δείτε τα βίντεο)

Η κ. Ράικου θα μελετήσει το βίντεο και θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύφθηκε, τα συγκεκριμένα άτομα ήταν υπάλληλοι της ΕΘΕΛ, με ακροδεξιές διασυνδέσεις και… εθνικοσοσιαλιστικά φρονήματα.

Οι ίδιοι πάντως υποστηρίζουν, ότι είχαν εγκλωβιστεί για τρείς ώρες από αντεξουσιαστές, σε στοά επί της οδού Όθωνος, και μάλιστα ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι.

Διμοιρία των ΜΑΤ τους απεγκλώβισε από το σημείο και στη συνέχεια έφτασαν έξω από τη Βουλή και οι ίδιοι ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τους προστατεύσουν…

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι και όχι την Τετάρτη, και ότι η διμοιρία των ΜΑΤ τους «απεγκλώβισε και τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής».

    

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-6-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις