Logo

Κατασκεύασε ηλεκτρική καρέκλα για να σκοτώσει τη γυναίκα του !



 
 

elchr_7-7-2011Ένας 61χρονος Βρετανός κατασκεύασε αυτοσχέδια ηλεκτρική καρέκλα στο γκαράζ του σπιτιού του και προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, επειδή ζήτησε διαζύγιο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Δικαστήριο, ο Andrew Castle, συνέδεσε με ένα καλώδιο την πλαισιωμένη από μέταλλο πολυθρόνα, το έβαλε στην πρίζα και, στη συνέχεια, ζήτησε από τη σύζυγό του, Margaret, να καθίσει να «συζητήσουν».

Το παρολίγο θύμα κατάφερε τελικά να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία με αποτέλεσμα ο Castle να συλληφθεί, την ώρα που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών, αφού και ο ίδιος ομολόγησε ότι πράγματι  αποπειράθηκε να δολοφονήσει τη σύζυγό του.

Η Castro, η οποία προς το παρόν μένει σε συγγενείς της, είπε ότι τα ψυχικά τραύματα που υπέστη από την επίθεση θα την ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής της:

«Αποφάσισα, λόγω της αυταρχικής και καταπιεστικής συμπεριφοράς του Andrew, η οποία είχε χειροτερέψει στα 18 χρόνια του γάμου μας, να ζητήσω διαζύγιο.

Ως άμεση συνέπεια της απόφασης αυτής, προσπάθησε να με δολοφονήσει. Είναι καθαρά από τύχη που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα θα είναι πάντα μαζί μου» δήλωσε μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις