Logo

Κλείνουν οι Θύρες ''7'', ''13'', ''21'' και ''4''



 
 

geroulanos_7-7-2011Αναστέλλεται επί ένα χρόνο η λειτουργία όλων των Θυρών των φανατικών φιλάθλων των μεγάλων ομάδων («Θύρα 7» Ολυμπιακού, «Θύρα 13» Παναθηναϊκού, «Θύρα 21» ΑΕΚ, «Θύρα 4» ΠΑΟΚ) καθώς και των οπαδικών συνδέσμων! 

Η αναστολή θα προβλέπεται με νομοσχέδιο, την προώθηση του οποίου, εξήγγειλε στην ΚΤΕ Αθλητισμού, που συνεδρίασε την Πέμπτη, ο υπουργός Πολιτισμού  και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

Κατά τη συνεδρίαση ο κ. Γερουλάνος  επισήμανε ότι πρόθεση της Πολιτείας, είναι να χυθεί άπλετο φως στο θέμα των “στημένων” αγώνων.

"Είναι μια  μεγάλη ευκαιρία για να γίνει η κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου", είπε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο θα προωθηθεί νέο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό, που θα ψηφιστεί στα τέλη του καλοκαιριού.

Με το εν λόγω νομοσχέδιο, μεταξύ αλλων, θα προβλέπεται:

α. Η αναστολή της λειτουργίας των Θυρών και των συνδέσμων οπαδών για ένα χρόνο και μέχρι να προσαρμοστούν στο νέο πλαίσιο λειτουργίας τους.

β. Η μετατροπή από πλημμέλημα σε κακούργημα του αδικήματος που είναι σχετικό με το "στήσιμο" αγώνων

γ. Η θέσπιση ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όλα τα γήπεδα

Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, λέγοντας: "Εάν δούμε επιχειρήσεις κουκουλώματος είτε από την ΕΠΟ είτε από την ΟΥΕΦΑ, τότε έχουμε τα εργαλεία και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε είτε για να βγούμε εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου, είτε για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, την οποία και εμπιστευόμαστε".

Σημειώνεται, ότι σε παρεμβάσεις τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη και Νίκος Τσώνης είπαν:

*"Πως είναι  δυνατόν καταζητούμενοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι;" ( Ζούνη)

*"Θέλω να χαρώ από τις τελευταίες αποκαλύψεις, αλλά με προβληματίζει που στα στημένα ματς που μας αποκάλυψε η ΟΥΕΦΑ δεν βλέπω Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ".( Τσώνης)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις