Logo

Αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που ''κάρφωσε'' τον Μπιν Λάντεν



 
 

jnldn_8-7-2011Εντοπίστηκε ο πράκτορας της CIA, ο οποίος ευθύνεται για τον εντοπισμό και, τελικά, τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν από την… κίτρινη γραβάτα του! (Δείτε φωτο)

Ο άνδρας, γνωστός ως «John», δουλεύει ως αναλυτής στη CIA, ωστόσο, το πραγματικό του όνομα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Τώρα, ένας διαδικτυακός «κυνηγός κατασκόπων» ισχυρίζεται ότι τον εντόπισε από ένα σύνολο φωτογραφιών, οι οποίες έχουν ληφθεί στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένης και της περίφημης φωτογραφίας του Ομπάμα με τους ανώτερους υπαλλήλους  την ώρα που παρακολουθούν την έφοδο των Navy SEALs, στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν.

Την περασμένη εβδομάδα η CIA δήλωσε σε δημοσιογράφους του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων, ότι ο «John» ήταν στην αίθουσα μαζί με όλους τους υπόλοιπους εκείνη τη χρονική στιγμή, αλλά απλά βρισκόταν εκτός πλάνου.

Ο «John» ήταν ο πρώτος που δήλωσε εγγράφως το περασμένο καλοκαίρι ότι οι ΗΠΑ έχουν σημαντικά στοιχεία που μπορούν να τους οδηγήσουν στην εύρεση του Μπιν Λάντεν και ήταν εκείνος που επέβλεπε τη συλλογή των στοιχείων, που τελικά οδήγησαν τους Navy SEALs στο κρησφύγετο του φημισμένου τρομοκράτη στο Αμποταμπάντ.

Η CIA, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του επιτρέψει να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

jnldn_8-7-2011



 

 

 

 

 

 

 

jnst_8-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-7-2011 από direcNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις