Logo

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι φίλοι της ΑΕΛ



 
 

aelarisa_8-7-2011Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, που θα θυμίζουν αρκετά εκείνες του 1988. Σκέψεις για κλείσιμο της Εθνικής Οδού!

Έτσι όπως έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη μία ομάδα μετά την άλλη να τιμωρείται λόγω παραβάσεων, που τις πήραν... χαμπάρι τελευταία στιγμή, ήρθε και η σειρά της ΑΕΛ να σηκώσει το γάντι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι φίλαθλοι της ΑΕΛ μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς ετοιμάζονται να κάνουν δυναμικές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα.

Γιατί την Δευτέρα; Γιατί τότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών στο AEL FC ARENA, όπου και θα δοθεί το σύνθημα για να βγουν στους δρόμους.

Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας, μετά από σχετική ανακοίνωση του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων της ΑΕΛ, ετοιμάζονται για το κλείσιμο εφοριών, ΔΟΕ και της Εθνικής Οδού, μέχρι να εξεταστούν όλες οι ομάδες επί ίσοις όροις.

Η κατάσταση θυμίζει εκείνη του Μαρτίου του 1988, όταν και οι φίλοι των βυσσινί είχαν κλείσει τους δρόμους λόγω της απόφασης για αφαίρεση τεσσάρων βαθμών, που θα στερούσε το πρωτάθλημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-7-2011 από diredtNEWS.gr πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις