Logo

Δεν καίγεται από το καυτό λάδι !(vid)



 
 

frdl_9-7-2011Ο Kann «Σούπερ Χέρια» Trichan έλαβε το ψευδώνυμο αυτό για την απίστευτη ικανότητα του να βουτάει τα γυμνά του χέρια σε καυτό λάδι χωρίς να… καίγεται!

Ο 50χρονος Kann, από την Κίνα, ο οποίος είναι μάγειρας στον δρόμο, μπορεί να βυθίσει τα δάχτυλά του μέσα σε λάδι θερμοκρασίας 480 βαθμών χωρίς να βγάλει ούτε μία φουσκάλα στα χέρια του.

Ως αποτέλεσμα αυτής της εκπληκτικής ικανότητάς του, έχει κερδίσει διεθνή φήμη, καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο πηγαίνουν στο σταντ με τα γεύματα που ετοιμάζει, προκειμένου να τον δουν να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να βγάλει το κοτόπουλο από το λάδι, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του ταξιδεύουν τον κόσμο επιδεικνύοντας αυτή του την ικανότητα.

Ο Kann δεν έχει ιδέα πώς μπορεί και το κάνει αυτό, αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου. Αντίθετα, είναι χαρούμενος που κάθε μέρα φέρνει όλο και περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή του.

Πώς, όμως, ανακάλυψε ότι έχει αυτό το ασυνήθιστο «χάρισμα»; Όλα ξεκίνησαν πριν από 7 χρόνια, όταν ο Kann πιτσιλίστηκε κατά λάθος σε όλο του το σώμα με καυτό λάδι, όταν μαγειρεύοντας στο γιγαντιαίο τηγάνι του, πρόσεξε έναν σκίουρο που έτρωγε ένα μάνγκο σε ένα κλαρί ακριβώς από πάνω του. Το μεγάλο φρούτο έπεσε από τα χέρια του μικρού τρωκτικού και κατέληξε μέσα στο τηγάνι του Kann, πετώντας το καυτό λάδι σε όλο το σώμα και το κεφάλι του.

Όταν ο Kann επέστρεψε σπίτι του, πρόσεξε ότι τα χέρια του ήταν σχεδόν άθικτα χωρίς καθόλου εγκαύματα κι έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει στη δουλειά του.

Έκτοτε, η φήμη του απογειώθηκε και όλοι θέλουν να δουν από κοντά τον άνθρωπο που κατάφερε να επιβιώσει από ένα ντους με καυτό λάδι χωρίς το παραμικρό σημάδι.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις