Logo

Κάμερα κατέγραψε την απόδραση δύο κρατουμένων



 
 

scpn_11-7-2011Κάμερα κατέγραψε την απόπειρα δύο κρατούμενων των φυλακών του Huntsville, στο Τέξας, να δραπετεύσουν, κάνοντας επίθεση σε τέσσερεις αστυνομικούς. (Δείτε το βίντεο)

Ο 29χρονος Τρεντ Άρτσι, ο οποίος είχε καταδικαστεί για φόνο, και ο 23χρονος συγκρατούμενός του, Ντέιβις ΜακΛέσκι, ζήτησαν από τους αστυνομικούς να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνα που βρίσκονται κοντά στο γραφείο κρατήσεων της φυλακής και προσποιήθηκαν ότι μιλάνε στο τηλέφωνο για περίπου 22 λεπτά. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να ανοίξουν την πόρτα και να ελέγξουν έναν άλλο κρατούμενο, οι δύο άνδρες τους επιτέθηκαν και κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Ο ΜακΛέσκι δεν κατάφερε να φτάσει και πολύ μακριά, καθώς γρήγορα κατέληξε και πάλι με χειροπέδες, σε αντίθεση με τον Άρτσι, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει πηδώντας πάνω από μια πύλη.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε σε ένα σπίτι στο νοτιοδυτικό Χιούστον.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενοι καταφέρνουν να ξεφύγουν, καθώς, όπως ανέφεραν υπάλληλοι των φυλακών Walker County στο ABC News, το κτίριο χτίστηκε πριν από 30 χρόνια και χρειάζεται μια καλύτερη διάταξη.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις