Logo

Μαχαίρωσε έφηβη επειδή προσπάθησε να σώσει τον φίλο της !



 
 

crmscn_16-7-2011Μία έφηβη κοπέλα δέχτηκε 13 μαχαιριές και είδε τον φίλο της να δολοφονείται εν ψυχρώ μπροστά της, στο νησί Φουερτεβεντούρα – το ένα από τα Κανάρια Νησιά.

Η Μάντισον Ρίξον, 18 ετών με τον φίλο της Κρίστιαν Σαντάνα Γκέρα 21 ετών βρίσκονταν στο διαμέρισμα του τελευταίου, στο Πουέρτο Ντελ Ροσάριο, την πρωτεύουσα του νησιού. 

Εκεί τους επισκέφθηκε ο 20χρονος φίλος τους Ντέιβιντ, όταν ξαφνικά έβγαλε ένα μαχαίρι και με την απειλή έδεσε τον Κρίστιαν και του κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στα ζωτικά του όργανα. 

Η Μάντισον προσπάθησε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνη απανωτά χτυπήματα από το δράστη και να τραυματιστεί σοβαρά.

«Το διαμέρισμα έμοιαζε σαν σκηνή από ταινία τρόμου», δήλωσε αστυνομική πηγή στην εφημερίδα The Sun, ενώ προσέθεσε ότι το μαχαίρι και το κινητό τηλέφωνο του δράστη βρέθηκαν στη σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Η δολοφονία και η απόπειρα δολοφονίας αποτελούν τώρα αντικείμενο έρευνας από την Εθνική Αστυνομία, υπό τις οδηγίες ενός δικαστή του Πουέρτο ντε Ροσάριο.

Εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας, είπε: «Ερευνούμε τον θάνατο ενός 21χρονου άνδρα και την επίθεση εναντίον της βρετανίδας φίλης του, τα οποία συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη.

Η κοπέλα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη το πρωί και βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου. Ένας 20χρονος άνδρας έχει ήδη συλληφθεί».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις