Logo

Απατεώνες αφαίρεσαν 3.000 ευρώ από 78χρονη



 
 

giagia_16-7-2011Σπείρα απατεώνων που δρα στη Φθιώτιδα εξαπατά ηλικιωμένους, από τους οποίους αφαιρεί μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τελευταίο θύμα των απατεώνων, ήταν 78χρονη από την οποία αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και στην συνέχεια την πέταξαν, κυριολεκτικά, στο δρόμο.

Πρόκειται για δύο άνδρες, που χτύπησαν την πόρτα της στην Νέα Άμπλιανη και κατάφεραν να την πείσουν, ότι είναι εφοριακοί και ότι ο γαμπρός της θα πήγαινε στη φυλακή αν δεν πλήρωνε άμεσα 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ηλικιωμένης, οι δυο άνδρες – τους οποίους περιέγραψε ως μελαψούς, εύσωμους και καλοντυμένους – προσφέρθηκαν να την πάνε στη Λαμία για να κάνει ανάληψη του ποσού, καθώς δεν είχε τα χρήματα στο σπίτι.

Πράγματι, η γιαγιά πήγε στην τράπεζα και πήρε τα χρήματα. Στη συνέχεια, όμως, όταν αντί να κατευθυνθούν προς την εφορία για να εξοφλήσει το υποτιθέμενο χρέος, πήγαν προς την εθνική οδό, κατάλαβε ότι την είχαν ξεγελάσει και άρχισε να φωνάζει ζητώντας πίσω τα χρήματα.

Τότε, οι αδίστακτοι απατεώνες, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και την πέταξαν στο δρόμο!

Η 78χρονη κατάφερε να φτάσει σε μια πιάτσα ταξί και να ζητήσει βοήθεια.

Οι ταξιτζήδες ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιδόθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις