Logo

ΗΠΑ: Μυστηριώδης θάνατος γυναίκας σε ιστορική έπαυλη



 
 

Rebecca-Zahau_16-7-2011Μυστήριο καλύπτει το θάνατο μιας 32χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη από το μπαλκόνι μιας ιστορικής έπαυλης σε πολυτελή περιοχή του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια. (Δείτε το βίντεο)

Η Rebecca Zahau, 32 ετών, σύντροφος του εκατομμυριούχου και ιδιοκτήτη της έπαυλης Jonah Shacknai τα τελευταία δύο χρόνια, βρέθηκε γυμνή με δεμένα τα χέρια και τα πόδια, την περασμένη Τετάρτη.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ήταν ακόμα ζωντανή όταν την βρήκε ο αδελφός του Shacknai. Έκοψε το σχοινί, την κατέβασε από το μπαλκόνι, και κάλεσε την αστυνομία, αναφέροντας ότι μια γυναίκα, που διέμενε στο σπίτι, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στην έπαυλη, επιχείρησαν ανάνηψη στην άτυχη γυναίκα, όμως οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε επί τόπου.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει ύποπτο τον θάνατό της, χωρίς να έχει αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας,.

«Έχουμε δει ανθρώπους που αυτοκτόνησαν με πολύ ακραίους τρόπους», είπαν οι ντετέκτιβ, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η Zahaou βρέθηκε με τα χέρια δεμένα στην πλάτη, χωρίς να δώσουν άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη. Η αδελφή της, Mary Zahau-Loehner, 33 ετών, είπε στους δημοσιογράφους πως όταν μίλησε μαζί της τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έδειχνε να είναι καλά και ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο.

Τεταμένη εβδομάδα στη έπαυλη

mansion_16-7-2011Ένα άλλο περιστατικό που ερευνά η αστυνομία είναι ο σοβαρός τραυματισμός του 6χρονου γιου του Jonah Shacknai, δύο μέρες νωρίτερα. 

Την Δευτέρα, μια γυναίκα που δεν διευκρίνισε την ταυτότητά της, κάλεσε τον αριθμό άμεσης ανάγκης, αναφέροντας ότι ένα αγόρι είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το αγόρι είχε πέσει απο τις σκάλες, δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό, όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η έπαυλη Spreckels, εμβαδού 1153 τ.μ., ανήκε στον μεγιστάνα του Σαν Ντιέγκο John D. Spreckels, εφοπλιστή και ιδιοκτήτη μεγάλης ακίνητης περιουσίας και ΜΜΕ. Χτίστηκε το 1908 και εκτείνεται κατά μήκος της ακτής.

Αποκτήθηκε από τον Shacknai – υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας βιοϊατρικής Medicis Pharmaceutical Corporation, που ειδικεύεται σε προϊόντα αντιγήρανσης – το 2007, έναντι 12,7 εκ. δολαρίων.

Βρίσκεται στο ίδιο τετράγωνο με την έπαυλη του Larry Lawrence, ο οποίος περιλαμβανόταν στη λίστα Forbes με τους 400 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Ο Lawrence είχε διατελέσει πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελβετία και στην έπαυλή του είχε περάσει τις πρώτες του διακοπές ως πρόεδρος, ο Μπιλ Κλίντον.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις