Logo

Εν μέσω διαδηλώσεων διαμαρτυρίας η αποφυλάκιση της Κέισι Άντονι



 
 

otfjl_17-7-2011Η Κέισι Άντονι, μια μητέρα από την Αμερική η οποία απαλλάχθηκε πρόσφατα από την κατηγορία της δολοφονίας της δίχρονης κόρης της, απελευθερώθηκε από τη φυλακή τρία χρόνια και μία ημέρα μετά από τότε που συνελήφθη για πρώτη φορά. (Δείτε τα βίντεο και φωτο)

Τηλεοπτικά συνεργεία και διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να δουν την 25χρονη γυναίκα να βγαίνει από τη φυλακή Orange County της Φλώριντα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το πρωί.

Η Κέισι απαλλάχθηκε από την κατηγορία της δολοφονίας και παραμέλησης της κόρης της, Κέιλι, πριν από 12 ημέρες. Κρίθηκε, ωστόσο, ένοχη για παραπλάνηση της αστυνομίας.

Εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν από το απόγευμα του Σαββάτου για την απελευθέρωση της Κέισι, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξεχύθηκαν στον δρόμο στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα.

Η Λόρι Ρίτσαρντς, 54 ετών και τρεις φίλες της που συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες, είπε: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την Κέιλι και θέλουμε ο κόσμος να μποϊκοτάρει οτιδήποτε κάνει η Κέισι ή οι Άντονι γενικότερα».

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης της Κέισι, αποκαλύφθηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θανάτου της μικρής Κέιλι, ενώ υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία ότι η Κέισι Άντονι άρχισε να απολαμβάνει τη ζωή της, πηγαίνοντας σε πάρτι και κάνοντας ψώνια, αμέσως μετά την εξαφάνιση της κόρης της.

Ακόμα και ο Χοσέ Μπαέζ, δικηγόρος της Κέισι, παραδέχτηκε ότι η έλλειψη συγκίνησης της πελάτισσάς του σχετικά με τον θάνατο της μικρής της κόρης, ήταν «παράξενη».

          

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

prtst_17-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jstc_17-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

angl_17-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

hrtp_17-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

plkts_17-7-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

ΗΠΑ: Σάλος από την αθώωση της φόνισσας (;) μάνας


Τελευταίες Ειδήσεις