Logo

"Μάλλον εγώ τις σκότωσα, δεν θυμάμαι"



 
 

anthonysowell_17-7-2011Κενά μνήμης επικαλείται ένας άνδρας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε 11 γυναίκες και έθαψε τα πτώματά τους γύρω από το σπίτι του. «Υποθέτω ότι το έκανα», είπε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτα για τους φόνους.

Στη δίκη του Anthony Sowell, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προβλήθηκε το βίντεο από την ανάκρισή του στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος ξέσπασε σε λυγμούς και έκρυψε το πρόσωπό τους στις παλάμες του, όταν οι ντετέκτιβ τον πίεσαν ζητώντας εξηγήσεις για τα σώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Κλίβλαντ.

«Πρέπει να ήμουν εγώ», φαίνεται να λέει, πιέζοντας το κεφάλι του με τα χέρια, «Δεν μπορώ να περιγράψω κανέναν. Δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά προσπαθώ».

anthony_sowell2_17-7-2011Ο Sowell είπε στους αστυνομικούς κατά την ανάκριση, ότι άκουσε φωνές μέσα στο κεφάλι του που του έλεγαν να μην πάει στο υπνοδωμάτιο όπου βρέθηκαν δύο από τα πτώματα.

Τους είπε ακόμα ότι είχε κενά μνήμης και εφιάλτες, στους οποίους έκανε κακό σε γυναίκες με τα χέρια του.

Όπως είπε στους ντετέκτιβ, άρχισε να χάνει τον έλεγχο του μυαλού του, το ίδιο διάστημα που τα θύματα άρχισαν να εξαφανίζονται.

Όταν ο ένας από τους ντετέκτιβ περιέγραψε το πτώμα που βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, ο Sowell άρχισε να ταράζεται και πάλι.

«Υποθέτω ότι εγώ το έκανα και αυτό», είπε, «γιατί δεν θα μπορούσε κανένας άλλος να το έχει κάνει».

Ο Sowell, 51 ετών δήλωσε αθώος για το θάνατο των 11 γυναικών, πολλές από τις οποίες πάλευαν με την εξάρτηση και τις ταραγμένες ζωές τους και άρχισαν να εξαφανίζονται τον Οκτώβριο του 2007.

Στη διάρκεια της 8ωρης ανάκρισής του, που έγινε το 2009, καθώς τα πτώματα ακόμα ανακαλύπτονταν, ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι τα κενά μνήμης άρχιζαν συνήθως όταν βρισκόταν κάποια γυναίκα στο σπίτι του και κάποιες φορές, όταν του θύμιζαν την πρώην φίλη του.

Όταν η μνήμη του επανερχόταν, οι γυναίκες είχαν εξαφανιστεί.

Εάν καταδικαστεί, ο Sowell αντιμετωπίζει την θανατική ποινή.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις