Logo

Το τελευταίο ''αντίο'' στην Amy Winehouse



 
 

Amy-Winehouse_funeral_27-7-2011Περίπου 100 συγγενείς και φίλοι της Amy Winehouse συγκεντρώθηκαν την Τρίτη στο νεκροταφείο Edgwarebury στο βόρειο Λονδίνο, για να πουν το τελευταίο αντίο στην διάσημη τραγουδίστρια, σε μια παραδοσιακή εβραϊκή τελετή. (Δείτε βίντεο και φωτο)

«Καληνύχτα άγγελε μου. Όνειρα γλυκά. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπούν πάρα πολύ», είπε ο πατέρας της, Mitch Winehouse, στην ευλογία που εκφώνησε.

Ο Mitch Winehouse είπε ότι η κόρη του είχε σχεδόν νικήσει τους δαίμονές της και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν εντελώς εγκρατής.

Επέμεινε ότι η αδικοχαμένη Amy είχε κερδίσει η μάχη με τα ναρκωτικά πριν από τρία χρόνια και ήταν πολύ κοντά στο να κατακτήσει την απεξάρτησή της από το αλκοόλ.

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι έκανε σχέδια για ένα ίδρυμα κατά της εξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, στο όνομα της κόρης του.

Μεταξύ των διάσημων φίλων της τραγουδίστριας που έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν, ήταν ο DJ Mark Ronson και η Kelly Osbourne.

Στη κηδεία δεν παρεβρέθηκε ο πρώην σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil, καθώς δεν του επιτράπηκε να πάρει εξιτήριο από την φυλακή.

Οι γονείς της Amy μέχρι σήμερα τον κατηγορούν ότι οδήγησε την κόρη τους στα ναρκωτικά.

Το τελευταίο τραγούδι που ακούστηκε στη τελετή ήταν το «So Far Away» της Carole King που ήταν το αγαπημένο της Amy.

Αμέσως μετά την εβραϊκή τελετή, το κορμί της 27χρονης αποτεφρώθηκε σύμφωνα με την παράδοση της οικογένειας Winehouse.

Όσο η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούσαν την Amy στο κοιμητήριο, οι θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της στο Λονδίνου, όπου έστησαν ένα πάρτι για να γιορτάσουν την ζωή της.

Η αιτία θανάτου της Amy Winehouse παραμένει άγνωστη, καθώς η αυτοψία απέτυχε να την εξακριβώσει.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του πρόωρου χαμού της, αναμένονται σε περίπου ένα μήνα.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις