Logo

Όσλο: Εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός (vid)



 
 

oslo_trainstation_27-7-2011Τμήματα του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού του Όσλο, εκκένωσε η αστυνομία το πρωί της Τετάρτης, μετά από τον εντοπισμό αποσκευής, η οποία κρίθηκε ύποπτη.  

Όλα τα δρομολόγια των τρένων και των λεωφορείων διακόπηκαν και πυροτεχνουργοί μετέβησαν στο σταθμό.

Το νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων NTB μετέδωσε ότι προφανώς κάποιος εγκατέλειψε μία αποσκευή σε λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή Ν.19.

Ο σταθμός περικυκλώθηκε από οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που απέκλεισαν μεγάλη έκταση στη νότια πλευρά του σταθμού, δίπλα στο ξενοδοχείο Thon Hotel Opera.

Τελικά, η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε ότι απομάκρυνε με τη βοήθεια ενός ρομπότ την αποσκευή, η οποία είχε εγκαταλειφθεί σε λεωφορείο στον κεντρικό σταθμό του Όσλο και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, ενώ χαρακτήρισε ως εσφαλμένο το συναγερμό που είχε σημάνει για την αναζήτηση ενός άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίου Τύπου, απλά ήθελαν να συλλάβουν έναν άνδρα, ο οποίος πάσχει από ψυχική νόσο και δεν συνδέεται με τον Μπρέιβικ.

Το επίπεδο συναγερμού στο Οσλο αυξήθηκε μετά τις διπλές επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 76 άνθρωποι, εκ των οποίων οκτώ από έκρηξη κοντά σε κυβερνητικά κτίρια.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις