Logo

Άνθρωποι της νύχτας πίσω από τη δολοφονία του 27χρονου στη Σαλαμίνα;



 
 

salamina1_27-7-2011Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας του 27χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του και της εξαφάνισης της συντρόφου του.

Αυτό που προβληματίζει τώρα τις αστυνομικές αρχές είναι τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν, την Τετάρτη, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο, στην περιοχή της Φανερωμένης, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του 27χρονου.

Όπως έγινε γνωστό η 23χρονη σύντροφος του 27χρονου είναι μητέρα ενός 3χρονου παιδιού και έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα.

Τα ρούχα της και άλλα προσωπικά αντικείμενά της βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, δίπλα στη σορό του συντρόφου της, άρα πιθανότατα ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή μαζί του.

Το άδοξο τέλος του 27χρονου προκαλεί ερωτηματικά, καθώς πρόκειται για γόνο μιας από τις καλύτερες οικογένειες του νησιού και ήταν υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Η αστυνομία διερευνά την πιθανότητα πίσω από το έγκλημα και την εξαφάνιση της 23χρονης κοπέλας να βρίσκονται ακόμη και άνθρωποι της νύχτας, καθώς κατά το παρελθόν ο 27χρονος είχε εργαστεί ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο και η 23χρονη σε ταβέρνα - μπαρ του νησιού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις