Logo

Παραδόθηκε ο φονιάς της 37χρονης στο Λουτράκι



 
 

loutraki_eglhma_28-7-2011Περιφερόνταν πεζός, επί τέσσερα μερόνυχτα, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. 

Ο λόγος  για τον  41χρονος που δολοφόνησε την περασμένη Δευτέρα την 37χρονη αλλοδαπή σύντροφό του μέσα στην εξοχική του κατοικία στο Λουτράκι.

Μετά την τετραήμερη περιπλάνησή του, οι τύψεις και η ταλαιπωρία τον κατέβαλαν και τηλεφώνησε την Πέμπτη στην Αστυνομία για να παραδοθεί.

Το άγριο έγκλημα είχε γίνει στο εξοχικό σπίτι του δράστη στον οικισμό Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου. Ένας έντονος διαπληκτισμός του ζευγαριού ακούστηκε στους περίοικους, οι οποίοι λίγο αργότερα  βρήκαν την 37χρονη νεκρή, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Ο δολοφόνος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο της συντρόφου του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε την Τρίτη σε ένα ξενοδοχείο της εθνικής οδού κοντά στον Καραβόμυλο. Οι αστυνομικοί το έθεσαν υπό παρακολούθηση για δυο 24ωρα. Όμως, ο αναζητούμενος δεν πήγε να το παραλάβει.

Οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν σε διάφορες περιοχές, όπου τον είχαν δει να κινείται πεζός.

Στις Ράχες, στον Άγιο Ιωάννη και στην περιοχή του Μώλου, διενεργήθηκαν έρευνες, αλλά ο 41χρονος δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Ο δράστης σήμερα το μεσημέρι, πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων έξω από τη Λαμία και τηλεφώνησε στην Ασφάλεια λέγοντας ότι ήθελε να παραδοθεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις