Logo

Καμαριέρα Στρος-Καν: ''Θα φτάσω μέχρι τέλους'' (vid)



 
 

diallo_29-7-2011Δημόσια εκστρατεία για την προσαγωγή του Στρος Καν σε δίκη, αρχίζει η Ναφισάτου Ντιαλό, η καμαριέρα που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει τη δικαστική διαμάχη ως το τέλος.  

Καθώς κερδίζουν έδαφος οι εκτιμήσεις πως η Δικαιοσύνη θα απορρίψει την προσφυγή της και η αξιοπιστία της άρχισε να αμφισβητείται, η 32χρονη έδωσε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον δικηγόρο της.

«Με την κόρη μου κλαίω όλες τις ημέρες» δήλωσε, προσθέτοντας ότι θέλει να είναι «θαρραλέα για όλες τις γυναίκες του κόσμου», ενώ ευχαρίστησε για κάθε υποστήριξη που έλαβε από την αρχή της υπόθεσης.

«Δεν θέλω αυτό που μου συνέβη να συμβεί και σε άλλες γυναίκες» τόνισε στη συνέχεια.

Μιλώντας νωρίτερα, ο δικηγόρος της, Κένεθ Τόμσον, δήλωσε ότι «παίρνουμε θέση για όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση σε όλο τον κόσμο».

Όπως είπε, εάν η Δικαιοσύνη καταργήσει το ποινικό σκέλος της δίκης, θα υποβάλει αγωγές στα αστικά δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση και τόκους.

Η συνέντευξη Τύπου της Ντιαλό πραγματοποιήθηκε σε ένα χριστιανικό κοινοτικό κέντρο που βρίσκεται στο Κάναρσι, μια φτωχή γειτονιά στο νότιο Μπρούκλιν.

Η 32χρονη γυναίκα, που είναι μουσουλμάνα, συνοδευόταν, εκτός από τον δικηγόρο της Κένεθ Τόμσον, από τον πάστορα Α.Ρ. Μπέρναρντ, διευθυντή του κέντρου, τον Μοχάμεντ Ναρχάσιεν, πρόεδρο του Ενωμένου Αφρικανικού Κογκρέσου και από πολλούς επικεφαλής γυναικείων οργανώσεων.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις