Logo

Τι συζήτησε ο Πεταλωτής με τον Κουφοντίνα;



 
 

koufontinas«Τυχαία» χαρακτήρισαν πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην ειδική πτέρυγα κράτησης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, ο υφυπουργός Γιώργος Πεταλωτής με τον “φαρμακοχέρη” της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο κ. Πεταλωτής λίγο νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο Κορυδαλλού για το θέμα της απομάκρυνσης των φυλακών και την ανάπλαση της περιοχής.

Φυσικά για όσους γνωρίζουν το χώρο όπου κρατούνται οι καταδικασθέντες ως μέλη της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», μόνον ως... συμπτωματική δεν θεωρούν τη συνάντηση Πεταλωτή – Κουφοντίνα.

petalotisΓια να δει κάποιος τους συγκεκριμένους κρατούμενους πρέπει να… διαβεί πολλές πόρτες και να περάσει από αρκετούς ελέγχους, λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Επειδή, λοιπόν, η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα και προκειμένου να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, καλό θα ήταν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης να εξηγήσει ευθαρσώς και δημοσίως για πιο λόγο συναντήθηκε και τι συζήτησε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τα υποστηριζόμενα από πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι ο κ. Πεταλωτής θα μπορούσε να είχε συναντηθεί και με τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, μόνο ως “κρύο” ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί από εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Αρκεί να σημειώσουμε, ότι η συγκατοίκηση στις φυλακές, των καταδικασθέντων για συμμετοχή  στη 17Ν, μόνο αρμονική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης μάλιστα, γνωρίζουν πολύ καλά τόσο τα επεισόδια που έχουν σημειωθεί μεταξύ τους όσο και τις έγγραφες καταγγελίες που έχουν γίνει…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις