Logo

Μύκονος: Δολοφονία υπό τους ήχους του dj Tiesto



 
 

mykonos-2_29-7-2011Μια δολοφονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών "σημάδεψε" τη συναυλία του διάσημου dj Tiesto, στο πιό γνωστό, παγκοσμίως, στέκι της Μυκόνου.

Το κέφι στο δημοφιλές Cavo Paradiso, την περασμένη Πέμπτη, ήταν αμείωτο και το ποτό έρεε άφθονο. Ώστόσο, πίσω από τη χαρά και τη διασκέδαση που σκορπούσε ο Tiesto  από τα deck  του μαγαζιού καραδοκούσε η τραγωδία.

Οι ενθουσιασμένοι ντόπιοι καθώς και οι Έλληνες και αλλοδαποί τουρίστες, οι οποίοι  περνούσαν τις ωραιότερες στιγμές στο νησί των Ανέμων, χάρη στις μαγικές νότες που άφηνε ο Tiesto να μαγέψουν τη βραδιά, δεν
mykonos2_29-7-2011φαντάζονταν ότι μέσα σε λίγα λεπτά ένας από όλους θα ήταν νεκρός και άλλος ένας θα μετατρέπονταν  δολοφόνο.  

Για άγνωστο λόγο ένας 21χρονος Ιταλός τουρίστας λογομάχησε με έναν 23χρονο Ελληνοελβετό. Η αψιμαχία μεταξύ των δύο αλλοδαπών τουριστών γρήγορα μετατράπηκε σε άγριο καβγά.

Ο Ελβετός χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι μπύρας τον Ιταλό, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Τότε στο μαγαζί επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο Ελβετός δράστης επωφελήθηκε της αναταραχής και κατάφερε να εξαφανιστεί.

Η παρέα του 21χρονου Ιταλού τον μετέφερε στο κέντρο υγείας της Μυκόνου, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα άλλο, παρά να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 23χρονος δράστης έχει παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές του νησιού. Τόσο ο ίδιος, όσο και η παρέα του φέρονται να υποστηρίζουν ότι η 15μελής παρέα του θύματος τους προκαλούσαν όλο το βράδυ. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις